Aplikimet

shtëpi

banimi

Update shtëpinë tuaj me customizable filmin tonë PDLC zgjuar xhami ngjyrë për të krijuar hapësira të hapura, moderne, unike dhe të freskëta të jetesës pa sakrifikuar privatësinë kur keni nevojë për atë. Është e mundur për të akomoduar të gjitha nevojat tuaja të projektimit në Windows, dyert rrëshqitje, palosjen Dyer, kulmi-dritat, kuzhinë dhe dhomë të gjallë ndarëse, dhoma gjumi dhe banjo ndarëse, ekranet dushi, etj

Zyrë

komercial

Noyark switchable magjike film xhami PDLC sjell thjeshtësi dhe efikasitet për të shfaqur dhe për të promovuar markave dhe produkteve në mënyra të reja. aplikacionet e biznesit janë të pafundme, duke përfshirë por jo kufizuar në Zyra / Konferenca dhomat e takimit Korporatave ndarje, Shop Windows / tregon, shitore, Advertising, tregon, Banka & Teller Counters, stacioni i trenit dhe Airport Ticket e Windows, etj

fabrikë

industrial

Një ose të shumëfishta të vëzhgimit privacy Windows / dyert është domosdoshmëri për pa pluhur ose punëtori mbyllur plotësisht prodhimit. Noyark likuid film dritare kristal ju lejon për të kontrolluar statusin kohë reale punëtori ose të tregojë atë për klientët tuaj gjatë vizitës së tyre, duke mbrojtur atë kur të doni. Kjo masë e dobishme e sigurisë krijon një ekran i ftuar për vizitorët, por vetëm në orët që ju zgjidhni.

shkollë

arsim

Krijimi i një hapësirë ​​mikpritëse, bashkëpunues dhe undistracted mësuarit & mjedisin që i përshtaten nxënës dhe nevojën e mësuesit nëpërmjet Noyark zgjuar film inteligjente PDLC. Le Noyark petë qelqi switchable përmirësuar vendosjen tuaj arsimor në mënyrat e mëposhtme: Klasë ndarje, ndarëse e provimit, Projektim ekranet, i jashtëm u përballur me dritare, dyer, mure Korridor-ngjitur, etj

spital

Kujdesit shëndetësor

Noyark paraqiti një revolucion në klinikë dhe spital dizajn. Kalo perde kushtueshme dhe grilat se bakteret kurth dhe viruset. Noyark film electrochromic PDLC zgjuar mund të përdoret për të trajtuar objektin shëndetësor ka nevojë në disa fusha, duke përfshirë: njësitë e kujdesit intensiv, dhomat e urgjencës, sallat e operacionit, Lagje, luajtshme Screen Privacy / Dyer, Fire-vlerësuarat Dyer, etj

hotel

mikpritje

Noyark hotel banjo petë qelqi zgjuar ofrojnë ambienti pashembullt dhe funksionalitetin: të ftuarit mund të rregulluar transparencën & perde e qelqit në çast. Rritur përvojën Mysafirët tuaj 'me dizajne Noyark e elegante dhe teknologjisë moderne në fushat e mëposhtme: Hotel Lobi, Ndarjet Gjumi / Banjo Ekrane, ndarëse tualet, Ballkone, Bare, Klubet, SPA, Restorantet, etj

makinë

transport

Upgrade dhe modernizimin mjedisin tuaj të transportit dhe shërbimeve duke siguruar aftësinë për të rregulluar dritën dhe jetën private, e cila krijon rehati për të dy udhëtarëve dhe operatorët. Noyark zgjuar film tinting mund të përdoret në aplikimet e mëposhtme: Car Dritare, Business Class ndarëse, Cockpit ndarëse dhe ekranet Shofer privatësisë së Automobile, tren, Metro, aeroplan, Detare, jahteve, etj

Institucioni qeveria

qeveri

Shkelja e informacionit dhe burimeve të klasifikuar mund të ketë implikime të sigurisë kombëtare, si e tillë, fshehtësi, privatësinë dhe konfidencialitetin janë jetike. Kudo klasifikuar, informacioni top sekret duhet të ndahet, por edhe të mbrojtura me zell, të kontrolluar vizibilitetin paautorizuar mbi kërkesën në zona shumë të ndjeshme me filmin ngjyrë Noyark elektrike PDLC: Sallat e qytetit, banka, posta, Gjykatat, stacionet e policisë, burgjet, Rooms Monitorimi, Komanda Qendrat, etj

Arts & Kultura

Arts & Kultura

Noyark film PDLC eva mund të bëhet një sy-infektues platformat (ekran pasme projektimi) në lëvizje e lehtë e një switch. Shto interes ose të rritur shikuesit / përvojat audienca 'në këto vende të mëdha apo ngjarje me Noyark PDLC filmit dritare zgjuar: Muzetë, ekspozita, programe të drejtpërdrejta ose Automated Interactive, Video / Lojë tregon, etj


WhatsApp Online Chat!