pilem pinter / kaca, ogé katelah pilem privasi / kaca atawa calakan pilem / kaca, nyaéta pilem switchable / gelas dipake pikeun ngabagi adaptif di lokasi nu merlukeun ngaropéa privacy. Sistim ieu modern utilizes téhnologi Polimér Dispersed Liquid Crystal (PDLC) nyadiakeun privasi instan di sintreuk tina switch hiji liwat translucency dikawasa sacara éléktronik. Molekul kristal cair, dina kaayaan alam maranéhanana (lamun henteu arus listrik anu dilarapkeun), anu sumebar acak, nu nyiptakeun hiji frosted (opak) kaayaan pikeun meungpeuk visi jeung ngawenangkeun keur privasi pinuh. Nalika arus listrik anu dilarapkeun, nu kristal cair keur Blok sajajar jeung lampu nu nembus, nyieun hiji jelas (transparan) kaayaan.
pilem pinter kaca

kauntungan

Smart Kahirupan Dina Control anjeun

ngeunaan Noyark

Anjeun Rakan dipercaya!

Anhui Noyark Industry Co., Ltd, a China professional manufacturer at the forefront of polymer dispersed liquid crystal (PDLC) technology, dedicated to innovation, quality and reliability, focused on manufacturing PDLC smart films, automotive films and architectural film for over 15 years, supplying them to Residential, Commercial, Industrial, Healthcare, Education, Hospitality, Transportation, Government and Arts & Entertainment fields all over the world.

maca deui
  • pakakas

    pakakas

    alat-alat manufaktur core kami geus diimpor langsung ti Jerman.
  • R & D

    R & D

    Kami 15 insinyur aya dokter atawa profesor ti Universitas Sains jeung Téhnologi Cina.
  • kualitas

    kualitas

    kadali kualitas ketat pikeun bahan baku sarta nguji pinuh saméméh kiriman.
  • OEM & ODM

    OEM & ODM

    ukuran ngaropéa sarta wangun nu aya. mesin motong pinuh otomatis kami geus siap.
WhatsApp Online Chat!